top of page

Pas juridisch advies

 

Ervaren en persoonlijk

 

Rotterdams in aanpak

 

mr. Laura Pas

Na een studie Nederlands recht, civiele en bedrijfsjuridische afstudeerrichting, aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, nu Erasmus School of Law, gecombineerd met werk binnen de vakgroep arbeidsrecht, werkte mr. Laura Pas meer dan 28 jaren als advocaat arbeidsrecht, gezondheidsrecht en ondernemingsrecht in Leiden en Rotterdam. Een aantal jaren werd deze periode onderbroken als senior juridisch adviseur van medisch specialisten en fysiotherapeuten bij VvAA, de vereniging voor medici en paramedici.

juridische kennis is gebaseerd op studie, ervaring en deskundigheid doe je op in de juridische praktijk.
Pas juridisch advies is onderscheidend t.o.v. andere juridisch adviseurs door de bijna 28-jarige ervaring als advocaat in advies en procedure van mr. Laura Pas.

Start Pas juridisch advies

In 2010 werd Pas juridisch advies opgericht met eerst arbeidsrecht en ondernemingsrecht als core business, later gevolgd door gezondheidsrecht en appartementsrecht.

 

Het past nog altijd goed in de veranderde economische tijd de kwaliteit van een ervaren advocaat tegen de prijs van een juridisch adviseur aan te bieden.

 

De meer dan 28 jaren opgedane kennis en ervaring als advocaat is wat mr. Laura Pas, eigenaar en oprichter van Pas juridisch advies, onderscheidt van alle andere juristen die geen of maar kort advocaat zijn geweest.

 

Er kan nu als jurist, anders dan voorheen als advocaat, meer aandacht en nazorg worden besteed aan iedere cliënt nu niet meer in het strakke maatpak van "uurtje-factuurtje" behoeft te worden gewerkt. 

Erasmiaan

Heeft u vertrouwen in een praktische en kordate Rotterdamse aanpak - mr. Laura Pas is denker en doener als alumna van de Erasmus Universiteit Rotterdam - dan verstaan u en Pas juridisch advies elkaar goed! Zoek contact en ervaar het verschil in ondernemen!

Lidmaatschappen

mr. Laura Pas is lid van:

  • de Vereniging voor Arbeidsrecht
  • de Vereniging voor Gezondheidsrecht
bottom of page