top of page
  • Foto van schrijvermrlpas

Pas juridisch advies wenst u een voorspoedig 2024!
In 2024 zal er iedere week of direct - indien er iets van groot belang is - een blogpost over ontwikkelingen in het recht verschijnen, geschreven door mr. Laura Pas.

De onderwerpen zijn juridisch van aard en zullen het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, gezondheidsrecht of appartementsrecht behandelen. Pas juridisch advies is in deze vakgebieden werkzaam.


Uitspraken van de rechter worden besproken, wijzigingen in wet-of regelgeving of nieuwe wetgeving worden onder uw aandacht gebracht. De focus ligt op de actualiteit.


Pas juridisch advies bespreekt alleen onderwerpen waar het kantoor in thuis is. Vanmorgen, op de eerste werkdag van 2024, belde er al iemand met een vraag over aansprakelijkstelling na een verkeersongeval. Dit is een voorbeeld van niet door Pas juridisch advies aan te nemen zaken, die - indien mogelijk en in overleg - worden doorverwezen naar de voor die specifieke juridische vraag geschikte specialist - behandelaar.


Pas juridisch advies bespreekt ook graag in haar blog - in hoofdlijnen - onderwerpen die u aandraagt! Een volledig juridisch advies is dat nooit, maar u kunt er wel alvast kennis door verzamelen om vervolgens weer betere vragen te kunnen stellen om uw probleem op te lossen!19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page