top of page
Pas juridisch advies  aan de Boompjes, Rotterdam

Advies appartementsrecht, arbeidsrecht en medezeggenschap, gezondheidsrecht en ondernemingsrecht zijn de essentie bij Pas juridisch advies. Juridische bijstand wordt ook verleend in een procedure bij de rechter, een bezwarencommissie of geschillencommissie. 

 

Pas juridisch advies helpt u zo mogelijk eerst aan een praktische oplossing, een beslissing van de rechter is altijd een tweede keuze. 

 

Bel 010 - 404 53 40 voor het maken van een afspraak voor een eerste gratis gesprek voor ondernemer, instelling of particulier op een tijdstip dat u schikt.


 

U heeft een vaste contactpersoon en ervaart een persoonlijke benadering. U ontvangt advies van een ervaren adviseur, tevens voormalig advocaat, voor het tarief van een jurist! Informeer eens naar de mogelijkheden van een abonnement voor de ondernemer en instelling en een vaste prijs voor de particulier. Met een vaste prijs weet u van tevoren voor welke juridische kosten u komt te staan. Indien noodzakelijk en na overleg met u als cliënt kan samenwerking worden gezocht met een accountant, arbeidsdeskundige, loopbaanadviseur of personal coach, fiscalist, expert pensioenrecht of notaris.

 

Pas juridisch advies wortelt in de vakkennis en expertise van mr. Laura Pas met 28 jaren ervaring als advocaat, maar hanteert de betaalbare tarieven van een juridisch​ adviseu​r. Het kleine niche kantoor is informeel en laagdrempelig. U ontvangt het beste van twee werelden indien u Pas juridisch advies om juridische hulp vraagt.

Cliënten van Pas juridisch advies zijn onder andere de coöperatie, maatschap, vennootschap onder firma, stichting, stichting administratiekantoor (STAK) of familiestichting, vereniging, VVE, zorginstelling, zorgverlener, Cliëntenraad, patiënt, werkgever, werknemer, Ondernemingsraad, Personeelsvertegenwoordiging, Raad van Toezicht, eenmanszaak of starter.​ Pas juridisch advies biedt ook juridische hulp aan senioren, tegen een vaste prijs of met een korting.

 

Cliënten gaven Pas juridisch advies de volgende reviews:


Dank voor alle goede zorgen en uw kundig formuleren

Johan

 

Bedankt voor alle harde werk en u heeft het goed samengesteld. Ik ben zo blij, het is eindelijk helemaal klaar

Gerard

 

"Graag wil ik je bedanken voor je inzet voor mijn zaak en je persoonlijke aandacht

die ik steeds bijzonder gewaardeerd heb".

Gijs

 

Enorm bedankt voor alle hulp, ook namens mijn vader.

Dit is echt een grote opluchting

Simone

 

Ik wil jou nogmaals hartelijk bedanken voor jouw advies en ondersteuning het afgelopen jaar, 

dit heb ik zeer gewaardeerd”.

Jan

 

Inderdaad, het heeft even geduurd. Maar dan heb ik ook wat.

Gefeliciteerd met het geboekte succes

Lilian

 

Thanks so much for your professional work”.

Daisy  


Maak telefonisch kennis met Pas juridisch advies of zoek schr​iftelijk contact via het contactformulier. Voor een mondelinge intake van uw vraag is Pas juridisch advies telefonisch bereikbaar via 010 - 404 53 40, ook buiten de kantooruren van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Stel uw vraag en ontvang direct informatie, dan weet u snel of aan u juridische hulp en een praktische oplossing te bieden is! 


Uw vraag kunt u natuurlijk ook per mail (secretariaat@pasj​uridischadvies.nl) stellen. Pas juridisch advies helpt u graag op weg naar een oplossing. Vraag ook eens naar het tarief voor de dossierservice, het samen met u voorbereiden en samenstellen van het juridische dossier, door u daarna kant en klaar aan te leveren bij uw eigen advocaat. Tijd besparen is namelijk geld besparen!

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page